Stages – hulp bij het opstarten

Stages – hulp bij het opstarten

Net omdat ik zo gepassioneerd ben door mijn beroep, doet het mij altijd veel plezier wanneer ik mijn kennis en ervaringen kan doorgeven. Studenten die op observatiestage willen komen of me over mijn beroep willen horen vertellen, zijn dan ook van harte welkom.

Zit je in het laatste jaar van het secundair onderwijs en weet je nog niet welke richting je wilt volgen? Kom dan gerust eens langs. We bekijken samen wat je graag doet en wat de verschillende studiemogelijkheden zijn binnen het taaldomein.

Daarnaast neem ik elk jaar deel aan meerdere infobeurzen.
Bent u leerkracht en wilt u uw leerlingen bijstaan bij hun studiekeuze? Neem gerust contact met me op.

Volg je een vertaalopleiding en stel je je vragen bij je carrièremogelijkheden? Ben je benieuwd naar de verschillen tussen de diverse statuten (in loondienst, als ambtenaar of zelfstandige)? Dankzij mijn rijke professionele carrière kan ik al je vragen beantwoorden. Ik kan je zelfs begeleiden bij de administratieve procedure om zelfstandige te worden.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen omtrent je studies, beroep of carrière? Neem contact met me op en doe je voordeel met mijn uitgebreide ervaring, die ik maar al te graag met je deel.